Premier Rutte op bezoek in Mali, de Nieuwjaarsduik in Scheveningen, de uitreiking van de Televizierring, de beursgang van Bols, een training van het Nederlands elftal: regelmatig doen we verslag van het nieuws. In opdracht van persbureaus als ANP, Reuters en Associated Press.

Ook maken we langere reportages voor buitenlandse tv-zenders. Bijvoorbeeld over een Japanse zonnebloemteler in Nederland voor de Japanse publieke omroep NHK. En voor de Chinese televisie over het succes van de Hollandse bollenteelt.

Daarnaast wordt beeldmateriaal dat we in opdracht van maatschappelijke organisaties maken regelmatig gebruikt voor uitzendingen van de NOS, Koffietijd, EenVandaag en andere programma’s. Bijvoorbeeld over de restauratie van historische molens, de terugkeer van Greenpeace-schip Arctic Sunrise naar Nederland, en protesten tegen vrijhandelsverdrag TTIP. In het buitenland maakten we beeldmateriaal voor reportages over kobaltmijnbouw in DR Congo, schaliegaswinning in Oekraïne, rietsuikeroogst in Brazilië en tinmijnbouw in Indonesië.

 

Calais (voor ANP)

Calais (voor ANP)

Kijk verder in ons portfolio

Share to Facebook Share to Twitter Share to Pinterest Share by mail